dimecres, 11 de gener del 2012

Benvinguda!

Mooolt bones a tothom, i benvinguts/des al nostre bloc! M'ha tocat la difícil tasca de presentar-nos, i d'explicar una mica de que anirà tot això. Aquest serà un espai, principalment dedicat a l'esport en la seva vessant més lúdica, i adreçat a tothom, que senti l'esport com una necessitat personal, com una manera de compartir estones i emocions amb altre gent, i que lluny de les competicions, els cronòmetres, i els rànquings, entengui l'esport, sigui quin sigui,  com un camí per l'auto-coneixement, i la superació personal.

Som, de moment,  un grup de tres persones, molt aficionats a l'esport en general, i tot i que cada un de nosaltres te predilecció per algun esport en concret (surf, escalada, esqui, ciclisme, futbol...), hi ha un nexe però que ens uneix a tots, que és  córrer, i com a tal, aquest serà el fil conductor d'aquest bloc. De totes maneres, tot hi te cabuda. I estic segur que així serà.

Aquí ningú és pro, ni amateur, ni aficionat. Ningú és millor que ningú, no hi han categories ni medalles, no hi han vencedors ni vençuts,  tan sols es tracta de tenir un espai comú on compartir  experiències, sensacions, desitjos, projectes, victòries personals i fracassos que ens ajudin a ser millors i a seguir endavant... A tots.

Esperem que tingui una llarga vida!!!

"Es dona massa importància a l'èxit i al fracàs, i molt poca a com la persona progressa a través de l'esforç. Gaudeix del viatge, gaudeix de cada moment i deixa de preocupar-te per la victòria i la derrota"                        
          
                                                               Matt Biondi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada